top of page

Internetes ügynökség

Weblapok, hírlevelek, közösségi média & számítógépes segítségnyújtás

Internetes ügynökségként  abban segítünk Önnek, hogy minél  több szabadideje maradjon.  Levesszük a válláról a gondokat.

Profitáljon 50 éves szakmai tapasztalatunkból, széles körű ismereteinkből! Újságírás, weblap-szerkesztés, online keresés az interneten, analízis és ellenőrzés, valamint teljeskörű marketing és adatvédelmi tanácsadás. Mindezeket komplexen, az Ön igényeire szabott csomagban kínáljuk. 

Erzsebet Balazs

E-Mail: e.balazs@paersch-services.com

elisabeth1.jpg
hungary-162317_1280.png
  • Hol „ szorítja“ a cipő? Van megoldásunk az Ön számára: Szüksége van egy weboldalra, amelyet elkészülte után Ön is könnyen tud kezelni  és amely nem egy vagyonba kerül? „Kulcsra kész“, problémamentes megoldást kínálunk Önnek, amely megfelel a korszerű funkcionális és tervezési követelményeknek, illetve amelyet rövid oktatás után Ön is könnyedén és egyedül tud működtetni, aktualizálni.

  • Szeretné esetleg a weboldalait továbbfejleszteni? Igénybe venné ehhez egy olyan coach segítségét, aki a marketing-stratégiában tippekkel, a technikai megvalósításban ötletekkel támogatná Önt? Használja ki képernyőmegosztáson alapuló  oktatási ajánlatunkat!

  • A számítógépe nem úgy működik, ahogy kellene? Szeretné, ha külföldön is elérnék Önt egy német vonalas telefonszámon? Nem akarja, hogy többé megállítsák a geo-blockolással (geo-blockinggal)?  Kérje tanácsainkat egy videomegbeszélés keretében!

  • Az írás nem az erőssége és nem tudja, hogyan írja le a szolgáltatásait autentikusan és érthetően németül? Magyar az anyanyelve és nem biztos abban, hogy a weboldalon, a prospektusban vagy az étlapokon szereplő szövegeket helyesen fordították le németre? Segítünk, hogy a gondolatai  a vevői számára hatékony, vonzó szöveggé  váljanak.

  • Van a felsoroltak között olyan, ami megoldást jelenthet az Ön számára?  Vagy  esetleg valami mást keres?  Ha igen, akkor kérjü, nézze meg  ajánlatainkat a weblapunkon, és hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk e-mailt!

    Egyébként németül (anyanyelvi szinten) és angolul beszélünk.  Amennyiben magyar az anyanyelve, nem gond, a csapatunk magyar kolléganője segít a nyelvi nehézségek leküzdésében.

bottom of page